Search
Close this search box.

RTL 4 begint 2017 met een jaar lang familiereality vanuit Chili

In het nieuwe realityprogramma ‘Helemaal Het Einde!’ krijgen drie Nederlandse gezinnen dit jaar de kans om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven.

Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal van een onbekend bedrag en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Bij RTL 4 is vanaf maandag 2 januari 52 weken lang te zien hoe het de drie families vergaat aan de andere kant van de wereld.

Eén jaar lang
De drie gezinnen doen waar veel mensen volgens RTL ooit van hebben gedroomd. Ze bouwen 12.000 kilometer verderop aan een nieuw huis en een nieuw bestaan op drie aangrenzende paradijselijke stukjes aarde. Met elkaar als buren. Hoe ze de verdere samenwerking regelen, is geheel aan henzelf. Ze mogen hun eigen plan trekken en hun eigen keuzes maken. Maar wát ze ook kiezen, één ding is zeker: het wordt keihard werken.

De kinderen
Niet alleen de zes volwassenen beginnen aan het avontuur van hun leven. Voor hun kinderen, negen in totaal, is de emigratie ook ingrijpend. Ze gaan daar straks naar een nieuwe school, moeten nieuwe vriendjes maken en een nieuwe taal leren. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?

Na een jaar nemen de gezinnen een belangrijke beslissing: is hun droom uitgekomen en blijven ze voorgoed in Chili of was het toch niet waar ze op gehoopt hadden en keren ze terug naar Nederland?

‘Helemaal Het Einde!’, een format van Talpa, start op maandag 2 januari om 20.30 uur met een extra lange uitzending en is een jaar lang wekelijks te zien bij RTL 4. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten