Search
Close this search box.

TV Oranje zendt Top 1000 uit tijdens feestdagen

Volkszender TV Oranje heeft de Top 1000 van 2016 bekendgemaakt. De eerste plaats in de eindejaarshitlijst is dit jaar voor volkszanger Henk Bernard uit Sint Michielsgestel met ‘Het is weg’. De lijst is samengesteld door TV Oranje met hulp van de kijkers.

Henk Bernard staat dit jaar niet alleen bovenaan in de TV Oranje Top 1000, hij heeft tevens het hoogste aantal noteringen binnengehaald. Met 24 titels onderstreept de zanger van de smartlappen zijn grote populariteit onder het publiek van de volkszender.

De tweede plaats in de Top 1000 is voor ‘Een beetje verliefd’ van Frans Bauer. Op de derde plek vinden we Louisa Janssen met ‘Leef je eigen leven’. De vierde plek is voor Stef Ekkel en René Karst met ‘Liever te dik in de kist’. Het Wels Team staat op nummer vijf met ‘De Toekieman’.

Veel noteringen zijn er ook voor de Drentse zanger Jannes (15), de in 2009 overleden Richard Janse (12) en Frans Bauer (11).

Marathonuitzending Top 1000
De Top 1000 van 2016 is non-stop te zien van donderdag 29 december 07.00 uur tot zaterdag 31 december 19.00 uur bij TV Oranje. De volkszender vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met Nederlandse en Vlaamse artiesten. Iedere artiest kan zijn of haar clip (tegen betaling) insturen. De gehele lijst wordt herhaald van maandag 1 januari 19.00 uur tot woensdag 4 januari 07.00 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten