Search
Close this search box.

Weer nieuwe ochtend- en middagshow voor Fresh 102.7 NYC

De popzender Fresh 102.7 (WNEW) in New York City komt na anderhalf jaar alweer met een nieuwe ochtend- en middagshow. Zo verhuist ochtenddeejay Cane Peterson in het nieuwe jaar naar de middag, terwijl huidig ochtend co-host Karen Carson een nieuwe partner krijgt.

Weer nieuwe ochtend- en middagshow voor Fresh 102.7 NYC Fresh FM draait de beste pophits van de jaren ’90 tot nu, waarbij het accent ligt op hits van nu en het afgelopen jaar.

Onder het mom van “Fresh Music, Beter Variety” draait het station hits van onder andere Taylor Swift, Ellie Goulding, X Ambassadors, 3 Doors Down, Train, Pink, Adele en Maroon 5.

In augustus vorig jaar wijzigde Fresh 102.7 de ochtend- en middagshow al. Toen werden “Carson & Cane” gepromoveerd tot ochtendduo, terwijl Trey Morgan en Ghia werden aangetrokken voor de middag. Dat laatste was vrij uniek, omdat Amerikaanse muziekstations in de middag vaak “Music driven” zijn en dus op solopresentatie vertrouwen.

Afgelopen zomer besloot ook Fresh weer terug te stappen op solopresentatie in de middag. In juli verdween Ghia daarom al geruisloos van de zender en ging Morgan in zijn eentje door. Maar onlangs besloot ook hij te stoppen bij Fresh. Inmiddels is hij samen met voormalig Z100-deejay Lis Taylor in de ochtend te horen op de countryzender 99 5 The Wolf (KPLX) in Dallas.

Fresh heeft nu besloten om Cane Peterson de dagelijkse middagshow te laten presenteren. Jeffrey Jameson is aangetrokken om samen met Karen Carson de ochtendshow te presenteren. Jameson presenteerde jaren lang de ochtendshow op de hitzender 106.1 (W)BLI op Long Island.

Met de wijzigingen hoopt Fresh de stijgende lijn weer te vinden. Het afgelopen jaar wist het station rivaal 95 5 (W)PLJ vrijwel elke maand te verslaan. Sinds augustus is het marktaandeel van Fresh echter flink onderuit gegaan van 3,1 naar 2,3% nu. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten