Can’t Stop The Feeling van Justin Timberlake populairst op radio

Het nummer ‘Can’t Stop The Feeling’ van de Amerikaans singer-songwriter en acteur Justin Timberlake was volgens Radiomonitor in 2016 de populairste plaat op de Nederlandse radio. In totaal werd het nummer op de landelijke radiostations 12.563 keer gedraaid en 643 miljoen keer beluisterd.

Op de tweede plaats staat het nummer ‘Catch & Release’ van Matt Simons. Dit nummer werd 9653 keer gedraaid en 642 miljoen keer beluisterd.

Slechts één Nederlandse arties staat in de top 1.: Afrojack en Fais (Nick van de Wall en Faisal Ben Said) staan met net nummer ‘Hey‘ op de achtste plaats. Dat was 5905 keer op de radio te horen en werd 505 miljoen keer beluisterd. Op YouTube werd het ruim 120 miljoen keer bekeken. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email