Jinek vanaf maandag weer op de late avond bij NPO1

Eva Jinek is vanaf maandag 2 januari 2017 terug op tv met haar dagelijkse talkshow Jinek. In het nieuwe jaar wisselen Jinek en Pauw elkaar af en is er het hele jaar door een late night talkshow iedere werkdag om 23.00 uu op NPO 1.

Jinek vanaf maandag weer op de late avond bij NPO1 Eva Jinek was de afgelopen jaren met haar talkshow op tv zien en heeft nu een vaste plek verworven op de late avond.

Jinek is er in januari en februari waarna Eva Jinek en Jeroen Pauw in maart samen een talkshow presenteren in de aanloop naar de verkiezingen.

Jinek is terug in juni, juli en augustus en vervolgens weer in december 2017.

De start van het programma wordt vergezeld door de lancering van EvaJinek.nl, een journalistiek online platform rond Eva. Als eerste NPO-presentator krijgt Eva een eigen plek op het internet waarop ze als gids fungeert.

Eva Jinek: “Dit platform is mijn manier om nieuwsgierige mensen die het allemaal niet zo zeker weten, mee te nemen in mijn journalistieke belangstelling. Ik zie en lees ontzettend veel en dat beïnvloedt de manier waarop ik naar de actualiteit kijk. Dat ga ik delen met de bezoekers van de site.” Op het platform experimenteert Eva ook met een zogenaamde chatbot waarmee ze de kijker betrekt bij haar programma’s en de keuzes die gemaakt worden. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email