Telekids-gezicht Keet! niet meer te zien in kinderprogramma

Keet!, het gezicht van het kinderprogramma Telekids, verdwijnt van televisie. Janouk Kelderman, die sinds drie jaar de rol van Keet! vertolkte, gaat zich richten op nieuwe uitdagingen. Zo gaat ze onder meer spelen in de musical Hans & Grietje. Keet! wordt ingeruild voor Raak!

Telekids-gezicht Keet! niet meer te zien in kinderprogramma Daan, Roos en Sharon zullen vanaf voorjaar 2017 te zien en horen zijn bij Telekids Mini’s, het blok met programma’s voor de jongste kijkers bij RTL Telekids.

De drie meiden van Raak! presenteerden al eerder bij RTL Telekids de kerstserie ‘Deze Kerst is het Raak!’. Hun eerste presentatie in 2017 is die bij de ‘Nieuwjaarsplons’, die op 7 januari rond 10.00 uur wordt uitgezonden bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.

Janouk Kelderman, die sinds drie jaar de rol van Keet! vertolkt, neemt afscheid van RTL Telekids om vanaf het theaterseizoen 2017 – 2018 de rol van Grietje te spelen in de nieuwe sprookjesmusical ‘Hans & Grietje’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email