Wild Hitradio start nieuwe jaar met nieuwe programmering

De regionale commerciële zender Wild Hitradio is 2017 gestart met een nieuwe programmering. De opvallendste wijzigingen zijn dat zenderbaas Rick Waltmann nu de ochtendshow presenteert. Daarnaast hebben de Dance Files van Frank van Huussen nieuw onderdak gevonden bij Wild.

Wild Hitradio start nieuwe jaar met nieuwe programmering De dag op Wild Hitradio begint om 7 uur met de “Wild Wake Up” tijdelijk gepresenteerd door Rick Waltmann, tot er nieuw talent is gevonden voor de ochtend. Rick Waltmann neemt het stokje over van Patrick Coelho, die onlangs naar FunX is overgestapt.

Wouter Kooiman blijft op zijn plek tussen 09 en 12 uur met “Wild Classics.” Nieuw is dat de lunch op Wild nu ook gepresenteerd wordt. Hiervoor schuift Theun Herder twee uur naar voren. Nick Velderman komt uit het weekend en neemt nu het dagelijkse blok tussen 14 en 16 uur voor zijn rekening.

Matthieu Schotvanger blijft tijdens de avondspits te horen, gevolgd door Stefan Kollaart tot 20 uur.

Op vrijdagavond presenteert Frank van Huussen tussen 18 en 20 uur de “Wild Weekend Chart.” Het uur daarna is zijn programma “Dance Files” te horen. Dit programma was in het verleden op Fresh FM te horen.

In het weekend blijven de vertrouwde stemmen van René Dupon en Dick Liefting te horen, aangevuld met nieuwe talenten als Peter Hanegraaf en Michiel Zwartepoorte. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email