GeenPeil geeft zendtijd weg op televisie

De politieke partij GeenPeil wil de zendtijd voor politieke partijen weggeven aan iedereen die de partij helpt. De ‘Zendtijd voor Politieke Partijen’ staat bekend als het meest nietszeggende stukje televisie, aldus GeenPeil. De eerste uitzending van GeenPeil is al te zien op 22 februari.

GeenPeil geeft zendtijd weg op televisie Wie een leuk filmpje van 30 seconden maakt voor GeenPeil maakt ook nog kans op een beloning van 750 euro.

Maar deze prijs wordt alleen uitgekeerd als GeenPeil ook een zetel behaalt bij de verkiezingen.

Een jury van enkele media- en reclamemakers kiest de vijf beste clips uit. Alle andere clips wil GeenPeil gebruiken in de online campagne.

Overigens mag de politieke partij van het CvdM de ‘Zendtijd voor Politieke Partijen‘ alleen gebruiken voor een programma-aanbod op politiek terrein, zo meldt de Mediawet. Bekijk hier de regels. [Radiowereld.NL]

Foto: Twitter