Opnieuw grote frequentiewissel in Noord-Nederland

[Update] Luisteraars van de commerciële zenders Radio 8FM Noord & Oost en Joy Radio worden begin volgende week opnieuw geconfronteerd met wijzigingen van FM-frequenties. In Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel neemt Joy radio een aantal sterke frequenties van 8FM over.

Opnieuw grote frequentiewissel in Noord-Nederland Vanaf maandag 13 februari (10  uur) is Joy Radio in Groningen te ontvangen op 98.5 FM, in Drenthe en Friesland op 98.7 FM, in Zuidwest-Friesland 98.5 FM en in de regio Hoogeveen op 98.9 FM.

Radio 8FM staakt na ruim een jaar haar uitzendingen in Noord en Oost-Nederland. Wat er met de oude Joy Radio frequenties, almede met de overige Radio 8FM-frequenties in Gelderland en Overijssel gaat gebeuren is nog niet bekend.

Opvallend is dat er op de website van Radio 8FM Noord & Oost nog geen enkele mededeling staat over de wijziging.

Voor luisteraars van Joy radio in Groningen en Drenthe wordt het de tweede keer in een jaar tijd dat ze hun radio opnieuw moeten instellen. In juli wisselde de hitzender al van frequentie met zusterstation RADIONL.

Gerelateerde berichten