Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kensington en Miss Montreal op 538Koningsdag in Breda

538 viert dit jaar Koningsdag met de luisteraars samen in Breda. Inmiddels heeft 538 weer een aantal artiesten bekendgemaakt. Dit jaar komen ook Kensington, Miss Montreal en drie finalisten van The voice of Holland (Pleun Bierbooms, Vinchenzo Tahapary en Isabel Provoost) op 27 april in Breda optreden.

Dua Lipa, Lucas & Steve en Sunnery James & Ryan Marciano zijn eerder aangekondigd. Ook zullen enkele 538-deejays aanwezig zijn in Breda. In de komende weken maakt 538 nog enkele namen van artiesten bekend.

Gedeeltjes van de concerten op 538Koningsdag op het Chasséveld in Breda zullen ook live op Radio 538 te horen zijn. Daarnaast is de dag ook op 538 TV te bekijken tussen 12:00 en 22:00 uur.

538Koningsdag is niet gratis. Een toegangsbewijs kost 22,50, kaartjes zijn te bestellen via de website van 538. De kaartverkoop start op vrijdag 31 maart. [Radiowereld.NL]