Radio 538 deze maand wederom marktleider

Met een marktaandeel van 11,5% steekt Radio 538 over de periode januari – februari 2017 in de doelgroep 10+ boven alle andere zenders uit. Het landelijke radiostation is tevens bereiksleider geworden, het bereikt nu 3,5 miljoen Nederlanders per week. Ook in de doelgroep 20-49 jaar is de zender de grootste, met een marktaandeel van 17,5%.

Radio 538 deze maand wederom marktleider Dit blijkt uit de vanmorgen door NLO/GfK gepubliceerde luistercijfers over de meetperiode jan-feb’17.

538 is erg blij met de nieuwe luistercijfers na de daling in de vorige periode: “Tijdens ‘Hierrr Met je Rekening’ konden 538-luisteraars in januari rekeningen insturen en hier werd massaal gehoor aangegeven.

De meest uiteenlopende rekeningen werden ingezonden en hier zaten stuk voor stuk bijzondere, grappige, maar ook ontroerende verhalen achter. 538 betaalde ruim 100 van deze rekeningen als start van een mooi 2017.

‘De Frank en Vrijdagshow’ schreef op 20 januari geschiedenis met een live radio-uitzending vanuit een varende onderzeeboot. Dit is nog nooit eerder gedaan op de Nederlandse radio.” [Radiowereld.NL]