Filemon Wesselink gaat kickboksen voor nieuw programma

Presentator Filemon Wesselink gaat de ring in voor het nieuwe tv-programma, ‘Filemon slaat door’. De presentator van BNN, die vorig jaar alles deed voor een afgetraind lichaam, gaat voor dit nieuwe programma kickbocksen.

Filemon Wesselink gaat kickboksen voor nieuw programma Nadat hij zich vorig jaar afbeulde om het lichaam van een adonis te krijgen, gaat hij nu niet voor het uiterlijk maar voor kracht en techniek: hij wil kickbokser worden.

In het nieuwe BNN-programma ‘Filemon Slaat Door’ gaat hij zelf het gevecht aan.

Maandenlang wordt de BNN-presentator gedrild door drievoudig wereldkampioen Remy Bonjasky om zich klaar te maken voor een gevecht op één van de grootste kickboksgala’s van Nederland.

‘Filemon slaat door’ is vanaf 7 mei iedere zondag om 22.00 uur te zien bij BNN op NPO3. [Radiowereld.NL]