Search
Close this search box.

Gerard Ekdom start een zoektocht naar liefste oma

Radio 2 deejay Gerard Ekdom start een zoektocht naar de meest fantastische oma van Nederland en bekroont de winnares met de Granny Award. De leukste, liefste, beste en actiefste oma’s kunnen tot en met vrijdag 7 april worden aangemeld via de website van Ekdom in de Ochtend.

De Granny Award wordt uitgereikt op woensdag 19 april in het radioprogramma ‘Ekdom in de Ochtend’ tussen 06.00 en 09.00 uur.

Gerard Ekdom: “Oma’s staan met vlag en rimpel vooraan in onze samenleving! Mijn oma was als een tweede moeder voor me. Niemand kon zo’n dikke pakkerd geven als zij.

Oma’s zijn lief en mogen nooit vergeten worden. Vandaar dat we ‘The Granny Award’ in het leven roepen! Meld jouw oma aan!”

Foto: Michel Schnater / Bnn-Vara // NPO Radio 2.
Uit alle inzendingen worden de vijf leukste oma’s gekozen. De vijf genomineerden worden in de week van 10 tot en met 14 april één voor één verrast met een bezoek van Radio 2 deejay Frank van ’t Hof.

Na de bekendmaking van alle genomineerde oma’s, openen de stembussen op de website van Ekdom in de Ochtend. Stemmen op de leukste oma van Nederland kan tot en met dinsdag 18 april. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten