‘Mattie en Wietze waren voor een rondleiding bij Talpa Radio’

De ochtendshow van Qmusic blijft voorlopig bestaan op de huidige manier. Mattie Valk en Wietze de Jager blijven vooralnog bij het landelijke radiostation. Volgens Nu.nl kreeg het duo afgelopen week puur uit interesse overdag een rondleiding bij Talpa Radio, dat bestaat uit Sky Radio, Radio 538, Radio 10 en Radio Veronica.

“Wij hebben op dit moment een overeenkomst met Qmusic en maken met heel veel plezier ons radioprogramma“, aldus Mattie Valk.

En daar sluit Wietze de Jager zich bij aan. “Het is wel mooi dat er zo’n hectiek ontstaat maar ja, weet je, radioland is klein. Het was leuk om te zien hoe ze daar werken. Het was gewoon een rondleiding en voor de rest: we hebben gewoon een overeenkomst met Qmusic.”

Er gaan op dit moment veel geruchten in de radiowereld. De twee deejays zouden gepolsd zijn voor een een mogelijke ochtendshow op Sky Radio. Daarvoor zou het non-stop radiostation het format willen onderbreken. Volgens het Algemeen Dagblad worden er echt gesprekken gevoerd tussen Talpa en het radioduo Mattie en Wietze, maar die ontkennen nog steeds alles. [Radiowereld.NL]