BNN laat Emoji Battle App ontwikkelen voor Domien Verschuuren

De publieke omroep BNN heeft een App laten maken voor iedereen die gek is op emoji’s. De App was al eerder gelanceerd in februari 2017 maar sloeg niet aan. Deze week is versie twee van het spelletje gelanceerd en meteen gekoppelt aan het radioprogramma van 3FM-deejay Domien Verschuuren.

BNN laat Emoji Battle App ontwikkelen voor Domien Verschuuren Domien Verschuuren lanceerde de App namens BNN nadat hij afgelopen maandag zijn mobiel weer terug had gekregen.

Die had Domien vorige week aan de redactie gegeven voor het experiment ‘Domien Mobiel Vrij’.

Domien: “Wat ik tijdens mijn telefoonloze week vooral heb gemist is het contact met vrienden. Een beetje appen en samen spelletjes spelen. En dat is precies wat je met deze app kunt doen. Hoe leuk is het om songtitels uit te beelden in Emoji’s!”

De Emoji Battle App draait volledig om songtitels. In totaal kan gekozen worden uit meer dan 900 titels, opgedeeld in de categorieën: oldies, 00’s en 10’s. Het spelletje kan worden gespeeld met maximaal zes spelers. De App is niet vrij en anoniem te gebruiken. Om de App te installeren moet je jezelf verplicht aanmelden via bijvoorbeeld facebook. [Radiowereld.NL]