Groot Nieuws Radio neemt nieuwe studio maandag in gebruik

Het christelijke radiostation Groot Nieuws Radio zendt vanaf maandag 15 mei uit vanuit een nieuwe radiostudio op een nieuwe locatie. Om 10:00 uur start ‘Bij Jorieke’ officieel als eerste vanuit de Troubadour in Veenendaal.

Groot Nieuws Radio neemt nieuwe studio maandag in gebruik Dit radioprogramma staat in het teken staat van ‘opnieuw beginnen’. De nieuwe plek van Groot Nieuws Radio biedt meer ruimte om luisteraars en (muzikale) gasten te ontvangen.

“We hebben een mooie locatie gevonden in het centrum van Veenendaal van waaruit we 24 uur per dag het evangelie in de ether kunnen brengen”, aldus directeur Wilfred Hardeman.

“Het is gaaf om met het team een volgende stap te kunnen maken om nog meer luisteraars te kunnen bereiken met onze programma’s.”

Feest
Het is een extra feestelijke jaar voor Groot Nieuws Radio. Hardeman: “Dit jaar vieren we ons tienjarig jubileum. In het afgelopen decennium hebben we keer op keer een enorme betrokkenheid van luisteraars ervaren. Dankzij hun steun kunnen we deze nieuwe stap zetten.”

Afgelopen tijd is er hard gewerkt in het nieuwe pand aan de Zandstraat 36 in Veenendaal om de studio op tijd gereed te hebben voor de uitzendingen. De presentatoren maakten in de afgelopen tijd al proefuitzendingen vanuit de Troubadour, die live op Groot Nieuws Radio werden uitgezonden. [Radiowereld.NL]