Martine van Os (onder)zoekt ‘gezond verstand’ van kijkers

Omroep Max zendt vanaf dinsdag (23 mei) weer een nieuw tv-programma uit. In ‘Gezond Verstand’, gepresenteerd door Martine van Os, komen kandidaten uit het hele land langs om hun originele huis-, tuin- en keukenremedies te presenteren aan een panel van drie huisartsen. Werken de zelfbedachte remedies ook echt?

Martine van Os (onder)zoekt 'gezond verstand' van kijkers Helpt een bananenschil tegen wratten, zingen tegen snurken en een speciale ketting tegen de pijn van doorkomende tandjes bij baby’s?

De deelnemers in het tv-programma ‘Gezond Verstand’ geloven heilig in de geneeskracht van hun eigen middeltjes. Maar werken ze ook echt? Het artsenpanel beoordeelt of zij er ook heil in ziet én of het de remedie wetenschappelijk wil testen.

‘Gezond Verstand’ is dinsdagavond te zien vanaf 21.25 uur op NPO 1. [Radiowereld.NL]