Neporganisator licht artiesten en bezoekers op

Concertorganisator Lars Wisman was deze week het onderwerp van gesprek in het tv-programma Opgelicht. Hij zou in een jaar tijd heel veel mensen hebben opgelicht. Via zijn evenementenbureau boekte hij volksartiesten bij Jan Vis, maar betaalde de rekeningen niet.

De 24-jarige Lars Wisman start in 2016 een evenementenbureau en denkt hiermee snel geld te kunnen verdienen. Bij artiestenbureau Jan Vis boekte hij verschillende artiesten zoals Marianne Weber, Dennie Christian en Django Warner voor een schlagerfestival.

Hij kreeg problemen met de locatie van het feest waardoor alles verkeerd liep. Jan Vis boekt voor 16.000 euro aan artiesten en ontvangt van Lars eerst een kleine aanbetaling. Maar uiteindelijk kreeg Jan Vis 15.000 euro te weinig. Daarna volgen heel veel excuses vanuit Wisman.

Niet veel later beginnen ook andere artiesten te klagen over Wisman waaronder The London Knights en DJ Matsoe Matsoe. Opgelicht wilde graag opheldering van Lars en kreeg hem voor de camera.

Foto: screenshot