Radio 2 zamelt geld in voor KWF Kankerbestrijding

Radio 2 staat 17 mei van 6.00 tot 24.00 uur in het teken van de KWF Marathon tegen kanker. Dan gaan deejays op pad met de Radio 2 Collectebus om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Vanuit de Radio 2 Collectebus maken de deejays hun programma’s en zijn er optredens van artiesten.

Radio 2 zamelt geld in voor KWF Kankerbestrijding De Radio 2 Collectebus, die een aantal steden in Nederland aandoet, start vanaf de studio in Hilversum en eindigt ’s avonds in Alkmaar.

’s Ochtends om 6.00 uur start Gerard Ekdom met de Radio 2 Collectebus in Hilversum, en om 9.30 uur is de bus bij het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) in Amsterdam aanwezig bij de start van de KWF Wandelmarathon. Radio 2-dj Evelien de Bruijn loopt samen met snowboardster Bibian Mentel mee met de marathon en doet de hele dag live verslag van deze tocht.

Daarnaast doet Jeroen Kijk in de Vegte de hele dag verslag vanuit het AVL op Radio 2. Paul Rabbering en Frank van ’t Hof gaan het land in met de Radio 2-huisband voor die dag om luisteraars die een plaat hebben gedoneerd te verrassen met een optreden. En Gijs Staverman doet verslag van de triathlon.

Op NPO 1 is op 17 mei om 21.20 uur op NPO 1 de tv-show Marathon tegen kanker te zien met presentatie van Caroline Tensen. [Radiowereld.NL]