Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Fresh FM terug in de ether na interne strijd

De regionale dancezender Fresh FM is sinds 16.45 uur weer te horen op FM in de Randstad. Bronnen melden Radio.NL dat de zender uit de lucht was door een interne strijd. Coen Bom zou niet langer meer voorzitter zijn van vergunninghouder SCOEZH.

Fresh FM terug in de ether na interne strijd Wat er precies gaande is bij Fresh FM is niet duidelijk, maar bronnen melden dat de (voormalig) eigenaar van Fresh FM en eigenaar van het merk Fresh FM maandagmiddag tijdens de ontknoping van de House op 1000 de uitzendingen van Fresh FM via FM, DAB+ en internet heeft stopgezet.

Op dat moment kwamen de uitzendingen van Fresh FM vanuit de studio van Armin van Buuren.

Daarnaast is Coen Bom, op de radio beter bekend als Peter van Leeuwen, niet langer meer voorzitter van SCOEZH, eigenaar van de FM-vergunning waarop Fresh FM uitzendt. Ook is hij niet langer meer betrokken bij Fresh FM.

Inmiddels is Fresh FM weer via verschillende etherfrequenties te ontvangen, alsmede via DAB+ en internet.

Na een jaar lang rechtenvrije muziek te hebben uitgezonden, keerde Fresh FM in april van dit jaar weer terug naar haar oude format. Het station was overgenomen door SB Radio uit Den Haag.

Raoul Wedel
Raoul Wedel van Fresh FM laat in een reactie aan Radio.NL weten dat de uitval werd veroorzaakt door een storing. Over de nieuwe eigenaar en het bestuur van de zender zegt hij geen uitspraken te kunnen doen.

Ondanks dat Wedel geen eigenaar meer is van Fresh FM zou hij volgens bronnen nog wel veel invloed hebben op het beleid van Fresh FM. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten