Kinderprogramma’s NPO ook offline te zien

Kinderprogramma’s als De Smurfen, Bob de Bouwer, Nijntje en Teletubbies zijn vanaf deze week ook zonder internetverbinding op de smartphone of tablet te bekijken via Zappelin. De publieke kinderzender van de NPO biedt een aantal kinderseries nu ook als download aan.

Kinderprogramma's NPO ook offline te zien Het offline kijken van de kinderprogramma’s in de Zappelin-app maakt het makkelijker voor ouders op reis. Door de kinderprogramma’s vooraf te downloaden, omzeilen ouders deze beperking.

De Zappelin-app is beschikbaar voor Android en iOS.

Overzicht van alle beschikbare titels: Maya de Bij, Teletubbies, Pim & Pom, Bumba, De Smurfen, Masha en de Beer, Twinipop, Nijntje, Bing, Shaun het schaap, Timmy Tijd, Bob de Bouwer, Bol & Smik, Zoostraat 64 en Joe & Jack. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten