RTL herhaalt eerste afleveringen The Bold and the Beautiful

RTL 8 staat de eerste twee weken van juni in het teken van ‘The Bold and The Beautiful’. De soapserie bestaat dit jaar 30 jaar en daarom herhaalt RTL oude afleveringen. Vanaf maandag (5 juni) om 18.05 uur gaat RTL 8 terug naar 1987 en worden, direct na de reguliere uitzending om 18.35 uur, de eerste tien afleveringen van de serie uitgezonden.

RTL herhaalt eerste afleveringen The Bold and the Beautiful In ‘The Bold and The Beautiful – The Beginning’ maakt de kijker een trip down memory lane en zijn een zeer jonge Ridge, Brooke, Katie en Eric te zien.

Op donderdag 8 juni is de jubileumuitzending te zien. Hierin maakt de familie Forrester zich in Australië op voor het huwelijk van Liam en Steffy.

Aan het einde van deze aflevering blikken John McCook (Eric Forrester) en Katherine Kelly Lang (Brooke Logan) kort terug op 30 jaar ‘The Bold’. Zij maken als enigen al sinds het begin deel uit van de cast.

Later die avond, na de classic-uitzending, kunnen de fans op de Facebook-pagina van RTL 8 live chatten met John McCook, die vanaf het eerste uur Eric Forrester speelt. [Radiowereld.NL]