RTV Oost bij de 17e Scania Zwolse Halve Marathon

Zaterdag 10 juni is alweer de 17e editie van de ‘Scania Zwolse Halve Marathon’ en TV Oost is er net als voorgaande jaren weer bij met een duidelijke focus op het damesveld. De omroep verzorgt vanaf 19.20 uur een live-uitzending vanuit Zwolle met een uitgebreid verslag van 4 mijlen loop, de wedstrijdlopers en de recreatieve lopers.

RTV Oost bij de 17e Scania Zwolse Halve Marathon Behalve de wedstrijd staan in de live-uitzending van TV Oost de sfeer bij de Zwolse Halve Marathon en de beleving van deelnemers en publiek centraal. Te zien zijn onder meer de binnenkomst van de wedstrijdlopers en recreanten en sfeerimpressies die eerder op de dag langs het parcours zijn gemaakt.

Paul Schabbink verzorgt het commentaar bij de wedstrijdbeelden, Hester van den Top maakt een sfeerverslag rondom het parcours in de binnenstad en verslaggever Esther Rikken wacht de lopers op bij de finish. [Radiowereld.NL]