Tour Du Jour keert terug met Filemon Wesselink en Maxim Hartman

Het Tour-programma Tour Du Jour bij RTL7 keert na een jaar afwezigheid weer terug. Dagelijks presenteert Wilfred Genee samen met Michael Boogerd de wielertalkshow vanaf 30 juni. Vanuit Breda praten zij met oud-wielrenners en bekende wielerliefhebbers. Filemon Wesselink en Maxim Hartman doen verslag vanuit Frankrijk.

‘Tour Du Jour’ is vanaf vrijdag 30 juni iedere dag, ook op rustdagen, tussen 20.00 en 21.30 uur te zien bij RTL 7.

Naast vaste tafelgenoot Boogerd schuiven Maarten Tjallingii, Erik Dijkstra en de Belgische schrijver Dimitri Verhulst afwisselend aan als tafelgenoot aan bij Genee. Daarnaast is er dagelijks ruimte voor een interessante wisselende gast.

Foto: RTL
Bijdrages uit de Tour
Vanuit de Tour doen wielerliefhebbers Maxim Hartman en Filemon Wesselink verslag. Filemon gaat op zoek naar het verhaal uit de wedstrijd en praat dagelijks met ploegleiders, topfavorieten en opvallende rijders. Maxim zoekt als échte liefhebber letterlijk en figuurlijk de rand op. Hij doet zijn verslag van de verschijnselen en de gekte rondom de Ronde van Frankrijk.

Breda vaste locatie
De laatste editie van ‘Tour Du Jour’ kwam vanaf wisselende locaties. Dit jaar keert het programma helaas terug naar een vaste plek, waarbij Breda is gekozen als dagelijkse livelocatie. RTL 7 neemt zijn intrek onder de overkapping van de voormalige Visafslag, waar tegenwoordig Restaurant Binnen huist. [Radiowereld.NL]