Komt Jeroen van Inkel nog terug op Radio Veronica?

Het gaat nog steeds niet goed met Jeroen Van Inkel. De deejay van Radio Veronica is waarschijnlijk nog maanden thuis. Maar er bestaat ook een kans dat hij niet meer terugkomt bij het landelijke radiostation, zo melden bronnen uit de Radiowereld aan Radio.NL.

Komt Jeroen van Inkel nog terug op Radio Veronica? Jeroen van Inkel is al geruime tijd afwezig bij de landelijke zender. Na een lange vakantie bleef de deejay ziek thuis zitten. Jeroen van Inkel zou namelijk zijn getroffen door een hartinfarct.

Weekendprogramma
Jeroen van Inkel, een pseudoniem voor Jeroen Hendrik Donderwinkel, is sinds begin dit jaar op zaterdag en zondag tussen 12 en 16 uur te horen op Radio Veronica. Daarvoor presenteerde hij twee jaar lang de ochtendshow op de zender.

Motivatie
Maar of Van Inkel blij is met een programma in het weekend? Bronnen melden wederom dat Van Inkel het zou hebben gehad met Radio Veronica. Nadat hij zijn ochtendshow moest opgeven voor een programma in het weekend zou hij weinig motivatie hebben om door te gaan.

Bronnen uit de Radiowereld melden dat Van Inkel waarschijnlijk nooit meer terug komt bij Radio Veronica. Zijn contract, dat in september stopt, is nog niet verlengd. Van Inkel wilde zelf niet niet meer reageren. Veronica laat weten dat het nog niets bekend is. [Radiowereld.NL]
Foto: Radio Veronica