Zoek
Sluit dit zoekvak.

Open Studio Dagen op 9 en 10 september in Hilversum

Mediastad Hilversum trekt ook dit jaar weer alle registers open tijdens de tiende editie van de ‘Open Studio Dagen’ op zaterdag 9 en zondag 10 september. Onder het motto ‘Discover the power of media’ kunnen bezoekers een ontdekkingsreis maken langs een groot aantal media op het MediaPark én in de stad.

Open Studio Dagen op 9 en 10 september in Hilversum In totaal zijn er 50 spots met activiteiten van AvroTros, Bnn-Vara, Rtl Nederland, Npo ,Nos, Ntr, Eo en Max.

De toegang tot de Open Studio Dagen op het Mediapark is wederom gratis.

De Open Studio Dagen maken onderdeel uit van Dutch Media Week, een zevendaags evenement van 6 tot en met 13 september.

Voor de vierde keer in de geschiedenis wordt ook dit jaar de TV-toren weer opengesteld.

Het weekend biedt voor elk wat wils: van het bekende kijkje achter de schermen tot leuke workshops. En wie zichzelf als dé nieuwe presentator ziet of gewoon wil weten hoe het voelt om te presenteren, kan ook terecht bij de Open Studio Dagen. Diverse omroepen bieden de kans om achter een presentatiedesk plaats te nemen. Degenen die liever achter de schermen blijven, kunnen zich onder meer uitleven met het maken van een radiospot.

Veel programmamakers, presentatoren en deejays zijn ooit bij een lokale omroep begonnen. Tijdens de Open Studio Dagen laten ook lokale omroepen zien waartoe ze allemaal in staat zijn tijdens een live-marathon-uitzending op tv van vijf uur in Beeld en Geluid. Wie nog meer over de wereld van de media willen ontdekken, kan tijdens de Open Studio Dagen een (gratis) bezoek brengen aan de ‘Experience’ in Beeld en Geluid.  In hetzelfde gebouw wordt ook live radio gemaakt door bekende deejays. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten