Search
Close this search box.

Bas Muijs wordt nieuwe presentator ochtendshow Radio West

Bas Muijs wordt de nieuwe presentator van de ochtendshow op Radio West. Vanaf 6 november houdt hij de luisteraars elke werkdag tussen 7.00 en 9.00 uur op de hoogte van het nieuws, weer en verkeer. Acteur en presentator Bas Muijs neemt de microfoon over van Michiel Steenwinkel, die ruim vijf jaar het ochtendprogramma ‘Mogge Michiel’ presenteerde op de regionale radiozender van Zuid-Holland-Noord.

Bas Muijs wordt nieuwe presentator ochtendshow Radio West Bas Muijs is bij bij het grote publiek bekend door zijn rollen in ‘GTST’ , ‘Costa’ en ‘Voetbalvrouwen’. 

Voor TV West speelde hij een dubbelrol in de populaire regioserie ‘Pauwen en Reigers’ en hij presenteerde  het kritische programma ‘Wat Nou Zuid-Holland’.

Het presenteren van televisieprogramma’s is voor Muijs niet nieuw, de presentatie van een radioshow wél.

Een hele leuke uitdaging. Iedere ochtend bezig zijn met het nieuws en verhalen uit mijn eigen regio, dat is voor een nieuwsfreak als ik een heel fijn begin van de dag.

Omroep West adjunct-hoofdredacteur Henk Ruijl: “In Bas Muijs hebben we een zeer aansprekende opvolger van Michiel. Bas is een regiogenoot die bezeten is van nieuws en bovendien iemand naar wie je graag luistert. Wakker worden met Bas zal voor iedere luisteraar heerlijk gaan voelen.

Muijs neemt de microfoon over van Michiel Steenwinkel. Steenwinkel vindt het zelf na ruim vijf jaar tijd worden om wat vaker uit te slapen en zich op nieuwe uitdagingen te storten. Hij zal daarom vanaf 1 oktober te horen en zien zijn als verslaggever bij Omroep West. Tussen 1 oktober en 6 november neemt André Koolen tijdelijk het ochtendprogramma over. [Radiowereld.NL]
Foto: Eyes2

Gerelateerde berichten