Search
Close this search box.

Een blik achter de schermen in: ‘Models In Paris: Het Echte Leven’

Hoe ziet het leven van een model er écht uit? De serie ‘Models in Paris: Het Echte Leven’, vanaf 4 september bij RTL 5, volgt zes modellen die proberen door te breken in de modehoofdstad en geeft een uniek kijkje achter de schermen.

Een blik achter de schermen in: ‘Models In Paris: Het Echte Leven’ ‘Models In Paris: Het Echte Leven’ laat van dichtbij zien hoe het eraan toegaat in de wereld van een model dat wil doorbreken in Parijs.

Hoe is het om tientallen castings af te lopen en afwijzing na afwijzing te krijgen? En hoe groots voelt de overwinning als je eindelijk je eerste grote succes boekt?

De serie volgt de modellen 24 uur per dag terwijl zij proberen hun droom waar te maken.

Modellen
Lucinda (23) en Silke (20) reizen al jarenlang de wereld over voor shoots en shows. Lukt het hen ook om in Parijs aan de top te komen? Ook de vriendinnen Michelle (23) en Kelly (25) hebben al heel wat ervaring op zak. Maar zoals bijna ieder model, dromen ook zij ervan om hun carrière in de Franse hoofdstad naar een hoger niveau te tillen. Vlogster Famke Louise (18) zet haar eerste stappen in de modewereld en zoekt meteen het grote avontuur op, terwijl de in Parijs wonende Beaudine (24) de afgelopen jaren zelf al aan den lijve ondervond hoe moeilijk het is om hier aan de bak te komen.

RTL5
Models In Paris: Het Echte Leven’ is onderdeel van ‘Models On Monday’ bij RTL 5. De avond start om 20.30 uur met ‘Holland’s Next Top Model’, waarin jongens en meisjes strijden om hét model van dit moment te worden. ‘Models in Paris: Het Echte Leven’ begint een uur later om 21:30 uur. [Radiowereld.NL]

v.l.n.r. Beaudine, Kelly, Michelle, Silke, Famke Louise, Lucinda
Foto: RTL5

Gerelateerde berichten