Search
Close this search box.

Martijn La Grouw stopt bij Slam

Na twee jaar stopt Martijn La Grouw bij Slam. De deejay gaat voor minimaal zes maanden op vakantie naar Mexico en Guatemala met zijn vriendin. Dat houdt in dat hij per 6 oktober stopt bij Slam.

Martijn La Grouw stopt bij Slam La Grouw: “Deze beslissing was niet makkelijk, maar na wikken, wegen, plussen, minnen en hardop dromen met het thuisfront heb ik besloten om toch te gaan.

Is de liefde voor Slam! over? Nee. Is de liefde voor radio over? Zéker niet. Sterker nog, ik ben blij dat ik nog altijd merk dat die liefdes van beide kanten komen.

Maar soms moet je eens iets buiten je comfortzone gaan doen. En ik heb de onbeschrijfelijke luxe dat ik me dat dankzij de radio ook kan permitteren. Da’s pure winst.

Wat betreft de radio; ik heb misschien wel mijn meest indrukwekkende jaar bij Slam en Radiocorp Naarden achter de rug. In die zin stop ik ook wel op een hoogtepunt. En da’s altijd beter dan stoppen wanneer iemand tegen je zegt dat het beter is om te doen. Wat ik na de reis ga doen, daar heb ik nog geen idee van. Stiekem denk ik daarover na, maar ook weer niet teveel. Ik doe gewoon en dan zien we het wel. Dus: Ik Vertrek.” [Radiowereld.NL]