Search
Close this search box.

Roué Verveer presenteert Happy Hour bij SBS6

Cabaretier Roué Verveer wordt de presentator van het nieuwe tv-programma ‘Happy Hour’. Hierin draait het om moppen van deelnemers, leuke videofragmenten en het publiek. Happy Hour is vanaf vrijdag 27 oktober wekelijks te zien bij SBS6.

Roué Verveer presenteert Happy Hour bij SBS6 In elke uitzending, op vrijdagavond van 20.30 tot 21.30 uur, krijgen drie kandidaten de gelegenheid om een bijzonder verhaal te vertellen.

Dit kan een onwaarschijnlijke anekdote zijn of een ongeloofwaardige ervaring, maar ook mensen met een opvallend beroep nemen op ‘de praatstoel’ plaats.

Spelregels
Bij Happy Hour, een nieuw format van Talpa, is het publiek de baas. Alle leden van de 100-koppige publieksjury hebben een stemkastje waarmee zij een niet boeiend verhaal kunnen wegstemmen. Bij iedere druk op een stemkastje zakt de kandidaat een stukje verder weg in het podium. Als meer dan de helft van de publieksjury het stemkastje heeft gebruikt, verdwijnt de kandidaat van het podium. Hoe langer het publiek de gast letterlijk niet laat vallen, hoe meer geld er te verdienen valt. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten