Search
Close this search box.

Julian Jordan geeft dj-set van 24 uur voor 3FM Serious Request

DJ Julian Jordan wil zich inzetten voor 3FM Serious Request. Hij draait op woensdag 11 oktober een zo lang mogelijke dj set, live in de 3FM Live Lounge. Hiermee zamelt de dj geld in voor de jaarlijkse Glazen Huis-actie van NPO 3FM die dit jaar in zijn eigen woonplaats Apeldoorn plaatsvindt.

Julian Jordan geeft dj-set van 24 uur voor 3FM Serious Request De marathon dj-set start op 11 oktober om 16.30 uur tijdens 3FM-middagshow van Mark & Rámon.

Op NPO 3FM doen de 3FM-deejays dag en nacht verslag van zijn actie. De set wordt elk uur verlengd, mits er elk uur 60 euro binnenkomt.

Julian Jordan: “Als ik voorheen wel eens hoorde dat een DJ als Armin van Buuren 8 of 12 uur draaide, verklaarde ik ze een beetje voor gek. En nu ga ik het zelf doen! Dat gaat best een flinke challenge worden, maar ik vind het heel erg tof om mij op zo’n manier in te zetten voor 3FM Serious Request.” [Radiowereld.NL]

Foto: 3FM
Eerder verzamelde tv-presentator Dennis Weening al geld in met een pubquiz. Tussen 18 en 24 december laten waarschijnlijk drie presentatoren van de publieke radiozender zich voor het goede doel opsluiten in het Glazen Huis in Apeldoorn.

Gerelateerde berichten