Search
Close this search box.

RADIONL maakt ‘Jannes Top 15’ bekend

In een live-uitzending vanuit het GelreDome in Arnhem heeft volkszender RADIONL de ‘Jannes Top 15’ bekendgemaakt. De luisteraars konden de afgelopen week stemmen op een lijst met meer dan tweehonderd liedjes van de Drentse zanger. De beste vijftien nummers werden bij RADIONL gedraaid, voorafgaand aan het megaconcert dat Jannes geeft ter gelegenheid van zijn 15-jarig artiestenjubileum.,

De smartlapzender, die voornamelijk Nederlandse volksmuziek en meezingers uitzendt en erg goed scoort in de doelgroep laagopgeleide luisteraars, maakte meteen de ‘Jannes Top 15’ bekend.

De Jannes Top 15: 1. Zwevend naar ‘t geluk, 2. Adio, Amore, Adio, 3. Huilen doe ik wel alleen, 4. Laat me vrij, 5. Mijn naam is Jannes, 6. Alle sterren zwijgen, 7. De hele wereld mag ‘t weten, 8. Ik wil een boerenmeid, 9. Een beetje meer, 10. Ga maar weg, 11. Amigo, Adios kleine vriend, 12. Eleonora, 13. Ik heb teveel van jou gehouden, 14. Laat de zon maar schijnen, 15. Ga dan. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten