Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ruud de Wild heeft in carrière nergens spijt van

Radio 2 deejay Ruud de Wild begon 25 jaar geleden als deejay bij Radio 538 en in 1995 startte hij op TV bij TMF. De Wild heeft in die tijd nooit iets gedaan dat hij anders had willen aanpakken. “​Ik heb nergens spijt van.”

Ruud de Wild heeft in carrière nergens spijt van In 1998 vertrok hij via BNN naar 3FM. Van 2008 tot 2010 zat hij bij Q-Music en daarna weer bij Radio 538.

In 2016 ging de deejay tijdelijk als overbrugging naar BNR Nieuwsradio en daarna volgde Radio 2. En daar maakte BNR flink gebruik van.

Tussen BNR Nieuwsradio en Radio 2 zaten een paar maanden.

Zo had ik in 2016, voordat ik besloot over te stappen naar Radio 2, eindelijk genoeg tijd om met mijn gezin lekker lang op vakantie te gaan.

We hebben de wereld over gereisd. Dus ik prijs me gelukkig“, zo vertelde hij eerder tegen Playboy

Maar hij was achteraf niet zo blij met de Radio 2-reclame waarbij hij naakt op de motor zat. Dat noemt hij “bij nader inzien een ietwat onbezonnen actie“.

Maar ik schaam me er niet voor ofzo. What doesn’t kill you, makes you stronger. Wel vraag ik me af: was dat nou nodig? Aan de andere kant: dat maakt me ook wie ik ben. Ik ben nu eenmaal geen allemansvriend en erg uitgesproken.

De Wild twijfelt aan zichzelf, daarom evalueert hij elk radioprogramma op Radio 2 van zichzelf. “Ik luister elke week al mijn radioshows terug. En dat is best wel confronterend. Maar het houdt je met beide benen op de grond. Als radio-deejay ben je net zo goed als je laatste uitzending.” [Radiowereld.NL]