Radio Maria viert zaterdag 10-jarig jubileum

Radio Maria Nederland viert op 3 februari haar 10-jarig jubileum tijdens de Eucharistieviering in de Sint-Janskathedraal in Den Bosch. Aansluitend is er een jubileumfeest voor de luisteraars waar ze kunnen doneren.

Radio Maria, onderdeel van de World Family of Radio Maria, begon in Nederland in 2008. Het katholieke commerciële radiostation startte met een studio in ’s-Hertogenbosch.

Programmadirecteur pater Elias: “Het jaar 2018 staat voor een groot deel in het teken van het jubileum. Zo wordt onder andere een provincietour georganiseerd. In twaalf maanden tijd gaat Radio Maria iedere maand naar één van de twaalf provinciën.

Er zijn nog heel veel mensen die geen weet hebben van de rijkdom die Radio Maria hun te bieden heeft. Daarom willen we dit jaar aangrijpen om Radio Maria Nederland nog meer op de kaart zetten”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten