Martin Garrix wint Slam award: Best DJ

Slam brengt de hele week een ode aan de Nederlandse dancescene met de Slam Awards 2018. De laatste award ging vrijdag naar Martin Garrix in de categorie ‘Best DJ’.

De winnaars zijn gekozen door de industrie zelf. DJ’s, producers, labels, muziekredacties en festivalorganisatoren brachten de afgelopen weken hun stem uit.

Martin Garrix heeft in zijn korte carrière al meerdere Slam Awards gewonnen. In 2012 won hij een award in de categorie ‘Best Talent’. Hij won in 2016 de award voor ’Best DJ’. In 2017 ging Martin Garrix er vandoor met een award voor ‘Best Track’.

Best Talent
Eerder deze week werd al bekend dat de Slam award in de categorie ‘Best Talent’ is gewonnen door Brooks, een pseudoniem voor Thijs Westbroek. Hij brak door met hits als ‘Byte’ en ‘On Our Own’. Afgelopen week scoorde hij de GrandSlam met zijn track ‘Like i do’, een samenwerking met Martin Garrix en David Guetta.

Best Track
De track ‘Traag’ van Bizzey featuring Kraantje Pappie en Jozo is de winnaar van de Slam Award in de categorie ‘Best Track’. De winst van ‘Traag’ is volgens Slam te danken aan het feit dat de track met een duidelijke eigen sound het afgelopen jaar clubs en festivals domineerde.

Bizzey: “Dank je wel Slam. Traag is voor mij toch wel de doorbraak geweest bij het grote publiek als solo artiest. Super dit!

Oeuvre Award en Best Producer
Begin deze week won Armin van Buuren de Slam ‘Oeuvre Award‘ en Noisia won de award ‘Best Producer’. [Radiowereld.NL]