VK: Dave Berry nieuwe ochtenddeejay Absolute Radio

Absolute Radio promoveert Dave Berry tot nieuwe ochtendman. De radiodeejay, die momenteel nog in de middag te horen is op de Britse pop-rockzender, neemt vanaf komende zomer het stokje over van Christian O’Connell die naar Australië verhuist.

VK: Dave Berry nieuwe ochtenddeejay Absolute Radio Voor Berry (39), die sinds vorig jaar oktober te horen is op Absolute Radio, betekent het na meer dan een jaar weer de wekker zetten. Na meer dan vijf jaar de ochtendshow gepresenteerd te hebben op de hitzender Capital FM in Londen, kondigde hij begin vorig jaar zijn vertrek aan. Voor Capital FM presenteerde Berry al de ochtendshow op de alternatieve jongerenzender Xfm, eveneens in Londen.

Berry gaat de ochtendshow op Absolute radio niet alleen presenteren. Ook Matt Dyson, zijn huidige sidekick in de middag, verhuist mee. Daarnaast blijven de bestaande nieuws- en sportpresentatoren Emma Jones en Glenn Moore op hun post.

Ook blijft de ochtendshow live op het gehele Absolute Radio netwerk te beluisteren. Naast het hoofdstation Absolute radio zijn dit digitale radiostations als Absolute 80s, Absolute radio 90s en Absolute Radio Classic Rock met elk hun eigen muziek.

Ik ben blij dat ik de kans krijg om de ochtendshow te presenteren en het land wakker te maken,” reageert Berry. “We zijn al bezig met het ontwikkelen van een aantal opwindende ideeën voor de show en ik kan niet wachten tot onze luisteraars ontdekken wat we uit onze mouwen weten te schudden.

Huidig ochtenddeejay Christian O’Connell presenteert half mei zijn laatste show op Absolute Radio. Hij kondigde in januari na ruim 12 jaar zijn vertrek aan bij de zender. O’Connell gaat down under en presenteert vanaf 4 juni de dagelijkse ochtendshow op Gold 104.3 in Melbourne, Australië.

Zijn huidige sidekick Richie Firth blijft werkzaam bij Absolute radio. Late avonddeejay Pete Donaldson neemt gedurende de zomer de dagelijkse middagshow voor zijn rekening. [Radiowereld.NL]
Foto: Screenshot video Absolute Radio twitter

Gerelateerde berichten