Search
Close this search box.

AvroTros dreigt NPO met rechter door Annemieke Schollaardt

De radiosoap rondom Annemieke Schollaardt lijkt nog lang niet afgelopen. AvroTros dreigt namelijk naar de bestuursrechter te stappen als Schollaardt geen ‘fatsoenlijk’ plekje krijgt op NPO Radio 2. Eerder deze maand gaf de geschillencommissie van de NPO de omroep AvroTros gelijk in haar bezwaren tegen het voorstel dat Schollaardt haar ‘slot’ op de zender zou delen met Rob Stenders.

AvroTros dreigt NPO met rechter door Annemieke Schollaardt De nieuwe programmering gaat na de zomer in en AvroTros verwacht een ‘prominente plek’ voor Annemieke.

Het is nog niet bekend wanneer de laatste uitzending van Gerard Ekdom is. Hij vertrekt van de NPO Radio 2 naar Radio 10.

Schollaardt maakte op verzoek van de NPO in 2017 de overstap van NPO 3FM naar NPO Radio 2. Daar kon ze een middagprogramma presenteren. Maar kort daarna werd duidelijk dat de NPO haar programma en tijdslot in 2019 anders wilde gaan invullen. AvroTros tekende na dit besluit bezwaar aan. [Radiowereld.NL]
Foto: AvroTros

Gerelateerde berichten