Beestengeluk terug bij SBS6 met Celine Huijsmans

In het nieuwe seizoen van Beestengeluk, dat begint op zaterdag 5 mei bij SBS6 (18.15 – 19.00 uur), volgen presentatrice Celine Huijsmans en dierenarts Piet Hellemans mensen die op het punt staan een huisdier te adopteren.

Het vinden van een geschikt huisdier is een leuke, maar lastige klus. Elke week kan er gekozen worden tussen drie verschillende huisdieren. Samen met de toekomstige bazen kijken Celine en Piet welk dier het beste past in het leven van het baasje. Ook hebben Celine en Piet de nodige spullen bij zich waarmee ze zowel de asiels als de nieuwe baasjes verblijden.

Daarnaast ontvangen Celine en Piet allerlei dieren op het spreekuur. Dit zijn dieren met een bijzonder verhaal of onalledaagse dieren, zoals spinnen, roofvogels, slangen, schildpadden, egels of rupsen. Ook reist Piet wekelijks mee op de dierenambulance in Amsterdam. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten