Search
Close this search box.

BnnVara met auditiebus door het land op zoek naar mediatalent

Wie in de media wil werken kan zich vanaf vandaag aanmelden voor de BnnVara Talentday 2018. De talentenscouts van de publieke omroep gaan daarvoor dit jaar met een auditiebus langs opleidingen, festivals en verenigingen door het hele land op zoek naar talentvolle makers voor zowel vóór als achter de schermen.

BnnVara met auditiebus door het land op zoek naar mediatalent Ben je designer, vlogger, journalist, creatieve redacteur, CMD’er, regisseur of presentator? Dan kun je je tot en met 25 mei aanmelden voor de ‘BnnVara Talentday’.

Op zaterdag 9 juni tijdens Talentday mag een selectie zich van zijn of haar beste kant komen laten zien bij professionals uit het vak. De beste krijgen een plekje op de BnnVara Academy, een leer- / werktraject waar de talenten álle aspecten van het maken van content voor radio, televisie en internet leren.

Met de Academy wil BnnVara talent de kans geven om zich te ontwikkelen tot volwaardig mediamaker. Daarbij worden ze begeleid door mensen uit de eigen organisatie. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten