Jort Kelder onderzoekt de toekomst van Nederland bij AvroTros

Hoe ziet ons land eruit over tien jaar? En over twintig? In ‘De Wereld van Morgen’ bij AvroTros onderzoekt Jort Kelder het Nederland van de toekomst. ‘De Wereld van Morgen’ is te zien op woensdag 13 juni om 20.30 uur op NPO 1

Nederland is koploper op het gebied van innovatie; iedere dag werken er bedrijven, instituten en wetenschappers aan nieuwe technologieën om ons leven beter en gemakkelijker te maken.

De Wereld van Morgen laat zien welke innovaties er in de wereld plaatsvinden en wat deze in de praktijk voor ons kunnen betekenen.

Jort Kelder presenteert het programma live vanuit het Kurhaus in Scheveningen, waar ook André Kuipers live de Nederlandse Innovatie Prijs uitreikt aan het meest innovatieve bedrijf van Nederland.

Hoe ziet wonen en werken er in de toekomst uit? Wat verandert er in de gezondheidszorg? En besturen we over een aantal jaar onze eigen auto’s nog wel? De Wereld van Morgen laat spraakmakende innovaties zien die niet eens zo lang op zich laten wachten. Zo demonstreert Jort Kelder hoe een boer, met behulp van drones en zelfbesturende tractoren, zijn laarzen niet meer vies hoeft te maken om zijn beroep uit te oefenen. Ook legt Kelder uit hoe artsen met een virtuele kopie van een patiënt zonder risico’s medicijnen en operaties kunnen testen. Op de Arena Boulevard laat de presentator zich met innovatieve technieken leiden door een meute van duizenden concertbezoekers. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email