Met RTV Oost naar de Alpe d’Huez

Alpe d’HuZes is inmiddels één van de grootste goede doelenacties van Nederland. Duizenden deelnemers beklimmen donderdag 7 juni zes keer de top. De regionale zender RTV Oost brengt het evenement i.s.m. diverse andere regionale omroepen rechtstreeks in de huiskamers tussen 09.00 en 17.00 uur. Daniel Godinho Veiga reist daarvoor naar Frankrijk om verslag te doen.

Met RTV Oost naar de Alpe d'Huez Het programma bevat diverse interviews en beelden uit de koers.

Er zijn gesprekken met gasten terwijl de motorcamera op de berg beelden maakt van de ‘beklimmers’.

Wat is Alpe d’HuZes?
“Alpe d’HuZes” is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op één dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.

Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker. [Radiowereld.NL]
Foto: RTV Oost

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email