Radio M live vanaf de Domtoren in Utrecht

Radio M viert op vrijdag 1 juni het bestaan van de stad Utrecht met een radio-uitzending vanaf de Domtoren in Utrecht. Vanaf 10.00 uur ontvangen presentatoren Conny Kraaijeveld en Jos van Heerden gasten en luisteraars in de beroemde kerktoren van 112 meter hoog.

Radio M live vanaf de Domtoren in Utrecht Conny Kraaijeveld: “De Dom in Utrecht is een prachtig bouwwerk met een hele rijke geschiedenis.

Het symbool van de stad Utrecht maar ook verbonden met de hele provincie en van ver te zien. Een grote eer dat ik samen met Jos een bijzondere uitzending mag maken op deze mooie locatie.

Jos van Heerden: “Ik heb al op veel mooie plaatsen gepresenteerd maar een uitzending vanaf de Dom is wel heel bijzonder!  Samen met onze gasten, de luisteraars en live optredens maken we er een mooi feest van en vieren we Utrecht!” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email