Search
Close this search box.

Wie wint dit jaar de RAB Radio Advertising Award?

De radiobranche reikt op dinsdag 26 juni voor de negende keer de prijzen voor radioreclame uit. Het RAB heeft dinsdag het startsein gegeven voor het inzenden van al het rakend radiowerk. Inzenden voor de RAB Radio Advertising Awards kan tot en met vrijdagmiddag 25 mei 12:00 uur via de nieuwe website radioadvertisingawards.nl.

Wie wint dit jaar de RAB Radio Advertising Award?Zes radioreclameprijzen
Er zijn awards te winnen in zes categorieën: beste radiocommercial (vakjury), beste branded content case (vakjury), radioadverteerder van het jaar (vakjury), radiospecialist van het jaar (vakjury), radioreclamebureau van het jaar (vakjury) en een radio publieksprijs voor de beste radiocommercial.

Inzenden radiocommercials en branded content cases
Inzenden van radiocommercials en branded content cases kan heel eenvoudig via de website www.radioadvertisingawards.nl. Voorwaarde voor deelname is dat het radiowerk – voor het eerst – te horen is geweest op de Nederlandse radio na 1 juni 2017.

Jurering
Een onbekende beoordeelt de longlist en nomineert per categorie de beste inzendingen. De radiocommercials worden beoordeeld op creativiteit, uniciteit en effectiviteit. Dit betekent dat er op een creatieve manier gebruik is gemaakt van de mogelijkheden van radio, dat de boodschap uniek is en bij de afzender past en dat de radiocommercial de gewenste reactie oproept.

Inzenden voor radioadverteerder en radiospecialist van het jaar
Wie benut de kracht van radio maximaal en is een waar radio-ambassadeur? De beste radioadverteerder en -specialist maken ook kans op een award. Medewerkers van onze radiobedrijven beoordelen de inzendingen. Kandidaten kunnen voorgedragen worden via het formulier dat te downloaden is via de website www.radioadvertisingawards.nl.

26 juni: de uitreiking van de awards
Het RAB reikt de jaarprijzen uit op dinsdag 26 juni in Hotel W Amsterdam. Het RAB radiofeest biedt een dynamisch en veelzijdig programma met als hoogtepunt natuurlijk de uitreiking van de awards. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten