Search
Close this search box.

3FM deejays Mark en Rámon zoeken players

Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen, elke werkdag te horen op 3FM tussen 16 en 18 uur, zijn op zoek naar twee players voor hun nieuwe YouTube kanaal: ‘Twee Players’. Ze zoeken jongeren die bijvoorbeeld goed overweg kunnen met een shotgun, sniper of een jetpack.

Ze willen dat Nederland schittert op Fortnite, want de ontwikkelaar van het spel heeft een prijzenpot van 100 miljoen dollar voor de beste spelers ter wereld. Als het aan Mark en Rámon ligt gaat die prijs naar het team van Twee Players.

Spelers kunnen zich aanmelden door zich te abonneren op Mark+Rámon’s Twee Players-kanaal en zich, door een bericht naar het kanaal te sturen, vóór vrijdag 22 juni in te schrijven. De kwalificatie vindt plaats via een livestream-extravaganza op het nieuwe YouTube-kanaal. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten