3FM zet maatschappelijk betrokken jongeren in de spotlights

3FM doet woensdagavond (6 juni) verslag vanaf de Young Impact Celebration in Ahoy Rotterdam. In een speciale locatie uitzending van 18.00 tot 21.00 uur stellen 3FM-deejays Wijnand Speelman en Frank van der Lende jongeren de vraag: wat doe jij om bij te dragen aan een betere wereld?

3FM zet maatschappelijk betrokken jongeren in de spotlights In Ahoy Rotterdam komen ruim 10.000 jongeren samen die hun ticket voor de Young Impact Celebration hebben verdiend doordat ze zelf bijdragen aan een betere wereld.

Zoals Darine (21 jaar), die ruim 60 jongeren in zijn buurt bijles geeft omdat hun ouders het niet kunnen betalen.

Of Salim (16 jaar), die al sinds zijn elfde evenementen in zijn buurt organiseert om mensen bij elkaar te brengen. De 3FM-deejays geven Darine, Salim en vele andere jongeren een podium in de uitzending vanuit Ahoy.

Wijnand en Frank spreken ook artiesten en bekende Nederlanders die optreden of de jongeren toespreken tijdens het event. Onder andere Rico Verhoeven, Katja Schuurman, Teske, Ronnie Flex en vice-premier Hugo de Jonge beklimmen het podium. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email