CvdM geeft Masterclass Mediawet voor televisieproducties

Het Commissariaat voor de Media houdt donderdag 5 juli van 15:00 tot 17:00 uur in Hilversum de voorlichtingsbijeenkomst ‘Masterclass Mediawet voor televisieproducties’ speciaal voor producenten en programmamakers.

Publieke en commerciële omroepen moeten aan de regels van de Mediawet voldoen. Als producent of programmamaker is het belangrijk te weten welke regels dat zijn.

CvdM: “Je kunt er dan bij het produceren van een programma rekening mee houden. Hierdoor verkleint de kans op overtredingen van de Mediawet door de omroepen. Tijdens de bijeenkomst lichten wij de voor jou relevante onderdelen uit de Mediawet 2008 en bijbehorende regelgeving nader toe. Zo leer je onder ander over vermijdbare uitingen, sponsoring, productplaatsing en Publiek-Private Samenwerking. Onmisbare informatie voor jou als producent of programmamaker.”

Producenten en programmamakers kunen zich hiervoor aanmelden op de website van het CvdM. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email