Dolf, Willemijn en Timur presenteren Zomerspijkers op Radio 2

Dolf Jansen, Willemijn Veenhoven en Timur Perlin presenteren vanaf zaterdag (16 juni) Zomerspijkers op NPO Radio 2. Het programma vervangt ruim twee maanden lang Spijkers met koppen tussen 12 en 14 uur.

Dolf, Willemijn en Timur presenteren Zomerspijkers op Radio 2 Net als vorig jaar wordt het Utrechtse café Florin ingeruild voor de HUB Beachclub op het Mediapark in Hilversum. Hier wisselen Jansen, Veenhoven en Perlin de presentatie af.

Zo is Jansen tot en met 21 juli te horen, Veenhoven op 28 juli en Perlin gedurende de maand augustus. Malou Holshuijsen zal ze de hele zomer ondersteunen als co-host.

Gasten als Arjen Lubach, Jett Rebel, Lilian Marijnissen, Sander Schimmelpenninck, Jack Poels, Fresku, Bas Kosters en Simone Weimans schuiven aan om te praten over muziek, het leven en de hoogte- en dieptepunten van afgelopen jaar. Want welke muziek luistert Lilian Marijnissen tijdens de voorbereiding op een debat? En hoe kijkt Arjen Lubach terug op het afgelopen (tv)seizoen?

Zomerspijkers zou Zomerspijkers niet zijn zonder de nodige portie cabaret. Een team van cabaretiers staat klaar om het (komkommer)nieuws op de hak te nemen en uiteraard is er elke week een Zomerspijkerslied.

Spijkers met Koppen is vanaf 1 september weer terug. Dan gaat het programma zich opmaken voor haar 30-jarig jubileum, dat gevierd gaat worden vanuit Carré in Amsterdam. In het verleden werd ‘Spijkers met Koppen‘ onder meer gepresenteerd door Jack Spijkerman, Jan Jaap van der Wal en Pieter Jan Hagens. [Radiowereld.NL]
Foto: Annemieke van der Togt/BnnVara

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email