Search
Close this search box.

Landelijke intocht Sinterklaas in Zaanstad

De landelijke intocht van Sinterklaas vindt in november plaats in de gemeente Zaanstad, op en rond de beroemde Zaanse Schans. Op zaterdag 17 november vaart de Goedheiligman uit Spanje met zijn Pieten Zaanstad binnen.

De NTR doet rechtstreeks verslag van de intocht. De NTR doet vanaf 12.00 uur op NPO Zapp/NPO 3 verslag van de aankomst van de Sint.

Ook dit jaar verzorgt Dieuwertje Blok de presentatie. Op NPO Zappelin Xtra is de intocht met gebarentolk te volgen. 

Sinterklaasjournaal
Eerder die week, op 12 november, start Het Sinterklaasjournaal. De belevenissen van de Sint vóór en na de intocht zijn vanaf dan iedere dag om 18.00 uur op NPO Zapp/NPO 3 te zien, tot en met 5 december. [Radiowereld.NL]

Foto: NTR

Gerelateerde berichten