Stichting verenigde-Online Radiostations starten Online Radio Awards

De stichting verenigde Online Radiostations (v-OR) gaat awards uitreiken aan ‘internet only’ radiomakers. Het publiek kan vanaf donderdag (21 juni) tot en met 10 augustus suggesties doorgeven op OnlineRadioAwards.nl.

Stichting verenigde-Online Radiostations starten Online Radio Awards De lijst is alleen nog niet compleet want online radiostations, podcasts en presentatoren (die nog niet in de lijst staan) kunnen zich nog bijna drie weken opgeven. De lijst sluit op 10 juli 2018. En dat is opmerkelijk want er kan nu al worden gestemd.

Jury
In de jury zitten Adam Curry, Pierre Papa, Richard Otto, Peter Contant, Isabelle Brinkman en Erik de Zwart. Er worden awards uitgereikt in de categorieën: Beste online radiostation, Beste podcast, Beste online presentator / presentatrice en Beste online radio ambassadeur.

Online Radio Awards zijn juryprijzen
Het publiek kan zelf helpen door te stemmen op zijn of haar favoriete online radiostation, podcast en presentator. Maar daarna kiest de jury uit de short list met de de meeste stemmen de ‘echte’ winnaars. En de vakprijs voor ‘beste online radio ambassadeur’ wordt geheel door de jury bepaald. Op 4 september worden de winnaars bekendgemaakt. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email