Tweede aflevering SBS-quiz Lucky13 geannuleerd door storing

3FM deejay Rob Janssen presenteerde afgelopen maandag Lucky13 op SBS6. De eerste aflevering werd door slechts 174.000 mensen bekeken. Dindag zou de tweede aflevering van de nieuwe SBS-quiz Lucky13 worden uitgezonden. Maar deze werd geannuleerd door een technische storing.

Door een grote storing bij de Engelse partner van SBS, die de speltechniek verzorgt, kon de uitzending niet starten om 19.00 uur. Op het laatste moment werd een herhaling uitgezonden van de serie ‘Heel Holland Handelt’ op Marktplaats.

Lucky13
In Lucky13 kunnen de kijkers iedere werkdag is er 3000 euro winnen, dit wordt verdeeld onder de winnaars. Wie dertien vragen goed beantwoord kan maakt kans op een paar euro per dag.

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email